HTML

HAJHULLÁS - KOPASZODÁS

A hajhullás és kopaszodás elsősorban a férfi társadalom nagy problémája. Tanácsokat adunk, hogyan lehet visszafordítani a hajhullás okozta kopaszodást.

Címkék

Címkefelhő

Archívum

Méregtelenítés

2011.07.14. 13:29 hajhullás

 Már többször írtam, hogy az egyik legfontosabb dolog, amit a hajadért tehetsz, az a méregtelenítés. A méreganyagoktól való megszabadulás nem csak a hajadra, de az egész szervezetedre jó hatással van!

forrás

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hogyan méregtelenítsünk?

Nagyon fontos, hogy a méregtelenítő kúrád legalább 1 hétig tartson. Jobb ha tovább, de a minimum az 1 hét. Ennyit mindenki kibír! Miért van rá szükség? Mert ki kell tisztítani a szervezetből a lerakódott mérgeket. Ezért a kúra alkalmával nagyon törekedni kell arra, hogy egyszerű ételeket fogyasszunk. Vagyis zöldséget, gyümölcsöt. Ha lehet a húst vegyük ki az étlapról! Ha nem megy, kizárólag fehér húst együnk. Cukrot ne, és semmit amiben cukor van! Rengeteg víz víz és víz! Ami nélkülözhetetlen az a zöld tea nagy mennyiségben! Létezik kapszula formájában is, ami 7-7 csésze zöld teának felel meg!

forrás

 

 

 

 

 

 

 

Menyasszonyok felkészítését is vállaljuk, hogy az esküvőre egészséges és csodaszép legyen! Ezt itt tudod megnézni! 

A Zöld tea kapszulát itt tudod megrendelni, regisztráció után. Az 1 doboz kapszula napi 1 adagot tartalmaz. Célszerű a méregtelenítés alatt reggel és este 1-1 kapszulát szedni.

Az ára a regisztráció után 20%-al alacsonyabb lesz!

Heti menüt nagyon szívesen küldök, de csak személyre szabva! Ezért kérlek, ha érdekel a méregtelenítő kúra, jelentkezz be telefonon. 30/5255005

A méregtelenítés olyan, mint a mosógép. Sok sok víz kell hozzá, és nem cola vagy tejeskávé! Gondold el, mi történne a ruhákkal, ha málnaszörpben mosnád ki azokat?

Szólj hozzá!

Címkék: zöld méreg méregtelenítés kúra tea haj méreganyag zöldtea

A bejegyzés trackback címe:

https://hajhullas-kopaszodas.blog.hu/api/trackback/id/tr913065939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása