HTML

HAJHULLÁS - KOPASZODÁS

A hajhullás és kopaszodás elsősorban a férfi társadalom nagy problémája. Tanácsokat adunk, hogyan lehet visszafordítani a hajhullás okozta kopaszodást.

Címkék

Címkefelhő

Archívum

Sztár sorozat: Hajós András nem is oly régen, és most

2011.07.25. 13:38 hajhullás

Szerinted is rohamosan változik hajós András frizurája? Az ősz haj kimondottan jól áll neki, de a hajhullás és a kopaszodás, az már egy másik téma!

Hajós András nem is oly régen:

forrás

És egy újabb kép

forrás

 

 

 

 

Ha így folytatja, és nem tesz ellene semmit, lassan úgy jár mint Bajor Imre, és hajbeültetésre kell mennie! De az is lehet, hogy a hiúság őt elkerüli! Nem csak a hétköznapi emberek szenvednek a hajhullástól, hanem sztárjaink is. Van megoldás, de csak kevesen veszik a fáradságot, hogy egy három hónapos kúrát végig vigyenek. Nem elég a külső "Bánfi" módszer! Kívül és belül kell kezelni a hajhagymákat és a sejteket ahhoz, hogy látványos eredményt érjünk el.

Ha van benned kitartás, hívj minket: 06-30 /525 5005

Szólj hozzá!

Címkék: sztárok andrás haj hajós frizura kopaszodás hajhullás

A bejegyzés trackback címe:

https://hajhullas-kopaszodas.blog.hu/api/trackback/id/tr643096146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása