HTML

HAJHULLÁS - KOPASZODÁS

A hajhullás és kopaszodás elsősorban a férfi társadalom nagy problémája. Tanácsokat adunk, hogyan lehet visszafordítani a hajhullás okozta kopaszodást.

Címkék

Címkefelhő

Archívum

Hajhullás nőknél

2011.06.07. 08:04 hajhullás

Nincs annál sokkolóbb, mikor egy nő észreveszi, hogy hullik a haja, nagyon hullik a haja és kopaszodik. Egy férfi bármikor leborotválhatja a maradék haját, és tar fővel, kopaszon is vígan vagy kevésbé vígan, de élheti életét. Mit tehet egy nő? Mit tegyen, amikor már annyira kihullott, hogy utcára sem meg lépni?

forrás

Nem sok lehetőség van. Paróka az egyik megoldás, a másik, hogy kipróbálja az általunk kínált módszert. Sajnos a vitaminok és táplálék kiegészítők egy része pajzsmirigy problémával küzdő hölgyek részére nem alkalmazható. De a toxinokat ki tudjuk hajtani a szervezetból, és táplálkozás tanácsadással, a helyes étrend megválasztásával ki lehet váltani a bogyókat. Ha ilyen jellegű problémád van, hívd a következő számot: + 36 30 525 5005

Sokat segíthet!

Szólj hozzá!

Címkék: kopasz kopaszodás hajhullás

A bejegyzés trackback címe:

https://hajhullas-kopaszodas.blog.hu/api/trackback/id/tr322963699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása