HTML

HAJHULLÁS - KOPASZODÁS

A hajhullás és kopaszodás elsősorban a férfi társadalom nagy problémája. Tanácsokat adunk, hogyan lehet visszafordítani a hajhullás okozta kopaszodást.

Címkék

Címkefelhő

Archívum

Hajhullás a terhesség alatt...

2011.06.23. 11:33 hajhullás

Ha minden rendben van, a kismama és a magzat is egészséges, általában a hajhullás megszűnik a terhesség alatt. Ennek oka, hogy folsavat minden kismamának szednie kell.

forrás

 Persze az is közrejátszik nagy mértékben, hogy áldott állapotban a hölgyek sokkal jobban odafigyelnek a helyes táplálkozásra. Az egészségesebb étrenden kívül, különböző vitaminokat, magzatvédő komplex vitaminokat is szednek, melyek nagyon jó hatással vannak a szervezetére. Ez is igazolja, hogy amint sejtjeink megkapják a megfelelő vitamin mennyiséget, és odafigyelünk táplálkozásunkra, a hajhullás és kopaszodás megszűnik. Persze az állapotos hölgyek hormonháztartása is megváltozik.

 forrás

Ha szeretnéd hajadat rendbe hozni, külső és belső kezelésre van szükség. részletekért telefonálj: 06-30/5255005

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajhullas-kopaszodas.blog.hu/api/trackback/id/tr93008337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása