HTML

HAJHULLÁS - KOPASZODÁS

A hajhullás és kopaszodás elsősorban a férfi társadalom nagy problémája. Tanácsokat adunk, hogyan lehet visszafordítani a hajhullás okozta kopaszodást.

Címkék

Címkefelhő

Archívum

Hajhullás ellen méregtelenítés!

2011.06.24. 13:16 hajhullás

Szervezetünkben rengeteg méreganyag raktározódik. Ezek a méreganyagok nehezen távoznak, ezért szükség van méregtelenítésre. Hogyan kezdjünk hozzá házilag? Egyszerű! Próbáljunk meg 2 hétig kizárólag zöldséget és gyümölcsöt fogyasztani. Így zsírok, és más állati eredetű dolgok nem kerülnek a szervezetünkbe. A második nagyon fontos dolog a VÍZ! Ezt úgy kell elképzelni, mint a mosógépet. Ha például kávét és üdítőitalt töltünk a mosógépbe, akkor tiszták lesznek a ruhák? Nem! Két hétig folyadéknak csak víz, sok-sok víz és zöld tea. A tea minden nélkül, maximum citrom kerülhet bele!

forrás

Ezzel a módszerrel (csak 2 hét) kitisztítjuk szervezetünket, és ha ez is szempont, még fogyhatunk is. A haj és a hajhagymák nagyon érzékenyek a méreganyagokra. Ezzel segítjük a hajunkat a regenerálódásban! Ha nem szereted a zöld teát, lehet kapni kapszula formájában is, mely koffein és csersav mentes, így kizárólag a jó hatása marad. Rendelhető: 06-30/5255005 számon.

Kellemes méregtelenedést kívánok!

Szólj hozzá!

Címkék: zöld méregtelenítés tea citrom víz hajhullás zöldtea

A bejegyzés trackback címe:

https://hajhullas-kopaszodas.blog.hu/api/trackback/id/tr933011255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása