HTML

HAJHULLÁS - KOPASZODÁS

A hajhullás és kopaszodás elsősorban a férfi társadalom nagy problémája. Tanácsokat adunk, hogyan lehet visszafordítani a hajhullás okozta kopaszodást.

Címkék

Címkefelhő

Archívum

Hajhullás és stressz!

2011.06.20. 08:03 hajhullás

 Biztos sokszor mondtad már Te is, "kihullik a hajam ettől..." vagy "hullik a hajam az idegességtől", stb.

forrás

Igen, a hajad hullik a stressztől, idegességtől. Miért? Mi köze a hajadnak az idegrendszeredhez? A stressz felemészti az antioxidánsokat a szervezetedben. Ha a stressz állandó, folyamatosan ideges vagy és hajszolod magad, ez vészes antioxidáns hiányhoz vezet. A vészes antioxidáns és vitaminhiány okoz hajhullást, elindítja a kopaszodást.

Mi a megoldás? Vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban gazdag táplálkozás. Mivel a táplálékunk, amit manapság eszünk, erre alkalmatlan, szükség van táplálékkiegészítőkre.

forrás

A szintetikus vitaminok, táplálékkiegészítők, alig szívódnak fel a szervezetben, maximum 10%-a épül be a sejtekbe. Ezért célszerű olyan vitaminokat és táplálékkiegészítőket választani hajunk és szervezetünk egészsége érdekében, ami nem szintetikus, vagyis természetes alapanyagból készül. Remek termékeket lehet kapni, ugyan az ára magasabb a szintetikus, laboratóriumban előállított társaiknál. Van olyan is, aminek 90%-a beépül a sejtekbe, így nagyon gyorsan hat például a hajhagymákra is, megelőzve a további hajhullást, illetve kopaszodást.

Mindamellett érdemes elgondolkodni a stresszmentes életen, vagy legalább egy picit lazítani. 

A hajhullás megállítására és visszafordítására, egy remek kúrát dolgoztunk ki, mely egyszerre hat belülről és kívülről. Ha szeretnéd kipróbálni, vagy bővebben tájékozódni, hívj 06-30/5255005

Szólj hozzá!

Címkék: stressz vitamin kopaszodás idegesség hajhullás hajhagymák

A bejegyzés trackback címe:

https://hajhullas-kopaszodas.blog.hu/api/trackback/id/tr152999345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása