HTML

HAJHULLÁS - KOPASZODÁS

A hajhullás és kopaszodás elsősorban a férfi társadalom nagy problémája. Tanácsokat adunk, hogyan lehet visszafordítani a hajhullás okozta kopaszodást.

Címkék

Címkefelhő

Archívum

Szájápolás - rossz fog - hajhullás

2011.06.25. 09:48 hajhullás

 Egyszer már foglalkoztunk a témával, de nem győzöm hangsúlyozni, hogy egy rossz fog, mennyi gondot tud okozni. Ha hullik a hajad, kopaszodsz, az első dolgod az legyen, hogy menj el fogorvoshoz! Még akkor is, ha úgy érzed, hogy nincs baj a fogaiddal! Nem feltétlenül jelentkezik fájdalommal a fogprobléma. Előfordul, hogy egy fog gyökerén van egy góc, amit nem lehet érezni, s csak röntgennel lehet kimutatni.

forrás

Nagyon sokan félnek a fogorvostól, pedig jobban kellene félni a rossz fog által okozott betegségektől. Egy kimutatás szerint, a 35-44 év közötti embereknek átlagosan 15-16 rossz foguk van. Döbbenetes a statisztika, s ha belegondolunk abba, hogy egyetlen egy rossz fog milyen galibát tud okozni... 

Szóval, ha hullik a hajad, az első út a fogorvoshoz vezessen. A szájápolás a legelső lépcső, amit megtehetsz a hajadért! Nem akarsz kopaszodni? Tegyél érte! A hajhullás okait meg kell találni! Kívül és belül kell ápolni a hajad és a hajhagymákat ahhoz, hogy a hajhullástól megszabadulj. Segítségre lenne szükséged? Hívj bátran! Nekem már sikerült megállítanom a hajhullást! 06-30/ 525 5005

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: kopasz rossz fog fogorvos lyukas kopaszodás hajhullás szájápolás

A bejegyzés trackback címe:

https://hajhullas-kopaszodas.blog.hu/api/trackback/id/tr43013061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása