HTML

HAJHULLÁS - KOPASZODÁS

A hajhullás és kopaszodás elsősorban a férfi társadalom nagy problémája. Tanácsokat adunk, hogyan lehet visszafordítani a hajhullás okozta kopaszodást.

Címkék

Címkefelhő

Archívum

Hajhullás és a fog kapcsolata

2011.06.09. 10:25 hajhullás

Bármennyire is furcsának tűnik, a hajhullást a legtöbb esetben egy fog okozza. Hallottunk már sokat és sokszor arról, hogy egy rossz fog, milyen problémákat okozhat, hatással lehet különböző szerveinkre, szívre és az egész szervezetre. Egy apró kis gyulladás, amely a hosszú időn keresztül egy gócot képez, rongálja sejtjeinket, immunrendszerünket, és a természetes védelmünket felemészti észrevétlenül. Ha hullik a hajad, és nem tudod az okát, de elindulsz, hogy mi is lehet, első utad a fogorvoshoz vezessen! Ha nem tudod, hogy melyik fogad okozhatja a hajhullást, kérd meg az orvost, hogy vizsgálja át az összes fogadat, hol lehet a nem látható, nem érzékelhető gyulladás. Gyakran a bölcsességfog az, ami képes nagy galibákat létrehozni.

forrás

Ne add fel! Ha hullik a hajad, és nagyon ritka lett, lehet rajta segíteni, vissza lehet hozni. Külső és belső kezelésre van szükség. Ezért, ha úgy érzed, szükséged van erre, hívd bővebb információért a következő számot:

+ 36 30 525 5005

A hajhullás megállítható és visszafordítható! Keressük együtt a hajhullás okait, és oldjuk meg a problémát. A kopaszodásba nem kell beletörődni!

Szólj hozzá!

Címkék: rossz fog fogászat kopaszodás hajhullás okai

A bejegyzés trackback címe:

https://hajhullas-kopaszodas.blog.hu/api/trackback/id/tr442969976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása