HTML

HAJHULLÁS - KOPASZODÁS

A hajhullás és kopaszodás elsősorban a férfi társadalom nagy problémája. Tanácsokat adunk, hogyan lehet visszafordítani a hajhullás okozta kopaszodást.

Címkék

Címkefelhő

Archívum

Hajbeültetés előtt érdemes más módszereket is kipróbálni.

2011.06.03. 11:42 hajhullás

A hajhullás és kopaszodás a férfi társadalom nagy problémája. Mit lehet tenni a hajhullás ellen? Először vizsgáljuk meg magunkat, hogy mi okozza a hajhullást és a kopaszodást. Betegség? Vitamin hiány? Szervezetünk tele van méreganyaggal? Vagy egyszerűen a hormonok?

Különböző megoldásokkal és javaslatokkal tudunk segíteni. Az általunk ajánlott módszer kipróbált, és nem olyan költséges, mint egy hajbeültetés. Persze hosszabb ideig tart, 2-3 hónapos kúra szükséges hozzá.

Persze az ennyire kopasz fejeken nem tudunk segíteni. De aki nem több mint 2 éve vesztette el a hajkoronáját, vagyis kopaszodik, annak még tudunk segíteni, van megoldás. Egy nagyon hatékony "csomag", ami kezeli a vitamin hiányt, méregtelenít, és egy gép, ami a fejbőr mély rétegeibe juttatja a szérumot, ami stimulálja a hajhagyákat, serkenti és aktivitásra ösztönzi azokat. Nézzük, hogy mi mindent érhetünk el ezzel a 2-3 hónapos kúrával! Magyarországon, a férfiak 70-75%-a erősen vitamin hiányban szenved. Ennek oka, a helytelen táplálkozás, a kávé, esetleg dohányzás és a stressz. Ez gyilkolja szervezetünkben az antioxidánsokat. Mit tehetünk ellene? Pótoljuk a hiányzó antioxidánsokat. Ennek legegyszerűbb és legkényelmesenn módja, hogy természetes alapú (nem szintetikus) táplálék kiegészítőket szedünk. A csomag ezt tartalmazza.

Mérgtelenítés. Ha nem tisztítjuk meg szervezetünket, a méreganyagok nehezen, vagy nem távoznak, tehát felgyülemlenek. A méreganyagot nem kell nagyon magyarázni, benne van a nevében, mérgezi szervezetünket, sejtjeinket. A hajhagymák erre igen érzékenyek. A méregtelenítést is tartalmazza a csomag.

Hajhagymák serkentése a következő feladat. Ehhez egy fantasztikus kis gépet használunk. Galván árammal működik, és annak segítségével egy speciális szérumot juttat a fejbőrbe, közvetlenül a hajhagymákhoz. Ez a szérum serkenti és aktivizálja a még élő hajhagymákat, újraindítja azokat. A gépet és a szérumot is tartalmazza a csomag.

Bámulatos eredményeket lehet elérni. Nyilván, tenni is kell érte! Ha kérdéseid vannk, hívd a következő számot: 06-30/5255005

forrás

Szólj hozzá!

Címkék: kopasz haj kopaszodás hajhullás hajbeültetés

A bejegyzés trackback címe:

https://hajhullas-kopaszodas.blog.hu/api/trackback/id/tr402953870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása