HTML

HAJHULLÁS - KOPASZODÁS

A hajhullás és kopaszodás elsősorban a férfi társadalom nagy problémája. Tanácsokat adunk, hogyan lehet visszafordítani a hajhullás okozta kopaszodást.

Címkék

Címkefelhő

Archívum

Mit tehet egy nő a hajhullás ellen?

2011.06.20. 10:34 hajhullás

Többször tárgyaltuk már a hajhullás okait, ez férfiakra, nőkre egyaránt jellemző. De mit tehet egy nő, ha hullik a haja? Leborotválja kopaszra?

forrás

Neki jól állt, s nem a hajhullás miatt lett kopasz.

 

 

 

 

 

De ritka, aki a hajhullása miatt kopaszra borotválja nő létére a fejét, s nem hiszem, hogy mindenkinek jól áll.

forrás

Sok nőnek ez elképzelhetetlen mozdulat. Mi marad? Mit tehetünk a kopaszodás eltüntetése érdekében, hogy körülöttünk ne vegyék észre? Ne kelljen szégyenkezni, ne kelljen a fürkésző tekintetek kereszttüzében élni, létezni!

Nézzük, milyen gyors megoldások vannak?

Az első talán egy jó fodrász, aki ügyesen vágva megoldja a problémát, de gondolom ezt már mindenki kipróbálta, akinek hullik a haja és kopaszodik.

A második, látványos eltakaró módszer a paróka.

forrás

Ugyan látványos módszer, de nem szünteti meg az alap gondot, nem szünteti meg a hajhullást és kopaszodást. Sőt, gyakran kiszúrják, észreveszik, hogy ami a fejünkön van, az paróka és ez is kellemetlen tud lenni. Alatta a saját haj befülled, folyamatos viselése kellemetlen.

 

Az általunk kínált megoldás gyors és hatékony! Ha érdekel, és szeretnél többet tudni erről, hívd a következő számot:

06-30/525 5005

Szólj hozzá!

Címkék: kopasz paróka kopaszodás hajhullás

A bejegyzés trackback címe:

https://hajhullas-kopaszodas.blog.hu/api/trackback/id/tr312999657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása